LIPSKO – Tažení 1813 díl druhý

Když jsem v říjnu psal o tom, že pracujeme na kampani pro Lipsko, nečekal jsem tak dlouhý časový výpadek, nicméně je tomu tak. Konec roku a začátek toho nového byla ve znamení konsolidace, dávání podkladů dohromady, nákupu armád a terénů. Dneska se tedy podělím především s naším postupem, který můžete sledovat i v tomto albu na Rajčeti.


Co máme za sebou a co nás čeká? V prvé řadě test pravidel, stále si stojíme za svým, že na naše hraní nám vyhovují En Garde! Napoleonics, Chosen Man a Black Powder, hry které splňují, to co od hraní čekáme, jednoduchost pravidel a uchopení, balanc mezi simulací a hratelností, malou časovou náročnost a hlavně velkou dávku zábavnosti. Mezitím ale vyšlo Rebels and Patriots, hra určená k hraní severoamerických konfliktů, která ale časově zapadá do našeho herního období. RaP jsme vyzkoušeli a fungoval víceméně dobře. A furt jsou tu i skirmish a regimental verze Song of Drums and Shakos Large k vyzkoušení.

Období také padlo na studování zdrojů, od Kovaříka po Nafzigera, od Osprey po Viskovatova! Hráli jsme, testovali jsme, stavěli jsme, učili se!

Dnes pár komentářů a fotek k tomu jak postupujeme

 Jindra

 
Jindrovi Francouzi, nevím proč ale nejvíce nakupuje modely reprezentující ztráty. 
Jindra připravuje svojí armádu na modelech od Frontranku; dělo je Perry, pěší Fournier Gringo40 a most je od Sarissy, Sapéři pak od Warlordu

Francouzské veléní
French FullPaint

Novalis

Filip má Francouze...
...také Rakušany. A jednotky britů a rusů má někde schované...

Forwarts!


Josif Popič s regimentem

Dalcor

Já jsem čučkař... ale makám na tom

Příště o bitvě u Möckernu

Happy Gaming
Dalibor Jindra a Filip

Komentáře

Nejoblíbenější příspěvky