Klubové barvení v roce 2019


V roce 2018 jsme se celkem nenudili a nabarvili fakt velkou spoustu modelů. Dohromady to bylo 334 modelů a i když Deks vyhrál ve všech směrech, je třeba ocenit každého, kdo se zúčastnil a barvil. Je třeba říct, že mě i Dekse baví barvit, možná víc než hrát, zatímco u Báry s Jindrou to je přesně naopak. Byla by to nádherná galerie, bohužel nás nenapadlo dělat obrázky, ty budeme dělat až od roku 2019, kde nové sčítání již započalo. A tak do galerie přidám fotky z různých akcí, které jsme dělali a kde se nové modely samozřejmě objevují.

Takže si pojdmě rozebrat jednotlivé grafy.

První je jednoduše počet modelů a počet modelů na osobu a na měsíc, z toho je nejvíce vidět, že konsistentně barví jen Roman, zatímco my ostatní občas něco nabarvíme. Já třeba od srpna do prosince téměř nebarvil, protože jsem v té době byl na barvení naštvanej a vůbec jsem neměl chuť barvit. Ty výkyvy jsou pak 6mm modely, kde se to seká jak Baťa cvičky. A protože nabarvit model 28mm a 6mm je rozdíl, máme to hezky rozbodované, rozdíl viz níže:



Samozřejmě chceme také vědět co barvíme, tudíž máme barvení rozdělené do kategorií. Z grafu není vidět, že Roman barví přesně něco jiného než mi, protože, WOTR a ECW je jeho, stejně jako většina WW2. Ale koho to zajímá, takhle to vypadá, že se opravdu hodně věnujeme historickému hraní. A ono jo. Jenže s bráchou hrajeme Dark Ages, Crusades a Napoleoniku a občas něco jiného.



Na dalším grafu vidíte, od koho kupujeme figurky. K tomu není asi co říct, pokud něco neznáte použijite Google. Perry je většinou WOTR a Napoleonika (zbytek je Frontrank), zatímco Warlord a Blacktree je WW2. Trolové jsou 6mm cadiánci.



No a poslední graf obsahuje kategorie, které jsme barvili. Gaslands zahrnujeme do 20mm protože 1/64 a 1/72 je docela blízko.



 Veselé barvení v roce 2019 přeje klub WASP

Komentáře

Nejoblíbenější příspěvky